Από 01/07/2009 ισχύει ένα πρόγραμμα για την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταικών μονάδων στον οικιακό-κτηριακό τομέα.

Το πρόγραμμα αφορά οικιακούς καταναλωτές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγκαταστήσουνφωτοβολταικά έως 10 κιλοβάτ (KWp) στην ταράτσα, την στέγη, στέγαστρα βεραντών, αποθήκες και γκαράζ αρκεί να έχουν στην κυριότητα τους τον χώρο.                

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα φωτοβολταικών έχει αρκετά κίνητρα τα οποία περιληπτικά είναι:

  • Τιμή κιλοβατώρας 0,25€ για 25 χρόνια. Η ετήσια μέση απόδοση ενός φωτοβολταικού 10KWp είναι περίπου 3.500€. Η τιμή για τις νέες συμβάσεις αναπροσαρμόζεται κάθε εξάμηνο.
  • Δεν χρειάζεται κάποια άδεια από την πολεοδομία ή από κάπου αλλού.
  • Δεν κάνουμε έναρξη στην εφορία ούτε φορολογούμαστε για το ποσό που μας αποδίδει το φωτοβολταικό.

Φωτοβολταϊκό Σύστημα

 

 

Στην εικόνα φαίνεται Φ/Β σύστημα 9,87KWp που είναι εγκατεστημένο στο Λαύριο και συνδέθηκε με το δίκτυο της ΔΕΗ στις 06/09/2011.

CPC Engineering

 

 

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και την συνεργασία μας με την CPC engineering μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη η οποία θα προκύψει κατόπιν μετρήσεων και θα αποτυπώνει με πλήρη και αναλυτικό τρόπο την εικόνα του δικού σας φωτοβολταικού συστήματος, σε συνδυασμό με μια άρτια τεχνικά και αξιόπιστη εγκατάσταση στην καλύτερη δυνατή τιμή.  Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας. 

Με μία δωρεάν επίσκεψη θα εκτιμήσουμε αν ο χώρος σας είναι κατάλληλος για την εγκατάσταση φωτοβολταικού συστήματος και θα προσδιορίσουμε το κόστος αυτού.