Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του "έξυπνου κτηρίου" και των αυτοματισμών εδώ και είκοσι χρόνια. Συνεργαζόμαστε από το 2003 και έχουμε πραγματοποιήσει πολλές εγκαταστάσεις οι οποίες λειτουργούν απροβλημάτιστα και δίνοντας πολλές δυνατότητες στους χρήστες τους. Υπερέχει σε σύγκριση με άλλα συστήματα γιατί εκτός των άλλων, δεν καταργεί την κλασική ηλεκτρολογική εγκατάσταση και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί και σε ανακαινίσεις.

 

 

   

Sokaris Security

 

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία στους παρακάτω τομείς:

  • Συναγερμοί
  • Συστήματα παρακολούθησης CCTV 
  • Συστήματα ελέγχου εισόδων και πρόσβασης (θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, accesspoint)
  • Τηλεφωνικά κέντρα
  • Δίκτυα
  • Επίγειες και δορυφορικές κεραίες.

Η συνεργασίας μας ξεκίνησε το 1999 και η επιμονή της Sokaris Security στην ολοκλήρωση κάθε εφαρμογής με προσοχή στην λεπτομέρεια και με άριστα υλικά οδήγησε σε εγκαταστάσεις αξιόπιστες και λειτουργικές. Όλες οι εφαρμογές που πραγματοποιήσαμε μαζί χαρακτηρίστηκαν από ταχύτητα, ποιότητα και είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

 

   

 

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία στον τομέα των φωτοβολταικών συστημάτων. Η cpcengineeringδίνει ολοκληρωμένες μελέτες ειδικά σχεδιασμένες για το κάθε σύστημα με πλήρη τεχνοοικονομική μελέτη και γραφήματα χρηματοροής.

Γίνονται μετρήσεις αποτύπωσης για κάθε περίπτωση σύμφωνα με την οποία προκύπτει η μοντελοποίηση του συστήματος.

 Panos Evangelos

Mechanical Engineer N.T.U.A, MBA

Head Office | Velissariou 36, 13121 Ilion

Tel. | +302105725644 | +306937691650

e-mail |  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

Η εταιρεία ProFi SYSTEM είναι μια επιχειρηματική μονάδα της PROFIT Consultancy &Equipment. Tα τελευταία 15 χρόνια ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην βελτίωση της ποιότητας του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και στην προστασία των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Σε συνεργασία με την εταιρεία μελετάμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προσφέρουμε στοχευόμενες λύσεις στην προστασία της εγκατάστασης, αλλά και στην μείωση του λογαριασμού ρεύματος σε μεγάλες εγκαταστάσεις.

 

 

 

  

 

Η Kinoussis Group με αντικείμενο την εμπορική διάθεση κουφωμάτων, διακρίνεται στην υλοποίηση κατασκευών ιδιαίτερης πολυπλοκότητας και κέρδισε την φήμη της τοποθετώντας κουφώματα σε πολλές σύνθετες αρχιτεκτονικά κατασκευές.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία καλύπτοντας το κομμάτι των συνδέσεων ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού που συνοδεύει τις σύγχρονες κατασκευές.

Αναπτύσσουμε και εγκαθιστούμε πρωτοπόρους ηλεκτροκίνητους μηχανισμούς όπως κλειδαριές και μοτέρ ελέγχου κουφωμάτων σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων (αυτοματοποιημένες λειτουργίες, κεντρικός έλεγχος κ.τ.λ.).